top of page
  • Foto van schrijverGaël van Aalbeke Sport

Laatste aanvallende versterking & 3 vertrekkers.

28-08-2024

Geschreven door Gaël Agneray


De voorbereiding is afgelopen en de competitie staat vlak voor de deur. Met een stevige, brede kern zijn we de voorbereiding gestart met 26 spelers. Veel concurrentie waardoor we voor iedereen oplossingen hebben gezocht en gevonden. Daarnaast hebben we het genoegen om zelf nog een aanvallende versterking aan te kondigen met de komst van Marvin Turcan (33) uit Saint-Amand, Frankrijk. Bienvenue Marvin!




Marvin is een zuivere 9 die zijn jeugdopleiding genoot bij Lille OSC & AS Monaco. In de zomer van 2008 komt hij voor het eerst in België bij Moeskroen voetballen. Hij zou er ook zijn debuut vieren in eerste klasse en nadien uitgeleend worden aan La Louvière in het seizoen 2013-2014. Nadien kiest Marvin voor een avontuur in 4de klasse bij Sint-Eloois Winkel & heeft hij passages bij onderandere KM Torhout in 3de klasse & KSV Oudernaarde. In het seizoen 2018-2019 keert Marvin terug naar Frankrijk bij US Tourcoing maar lang duurt het niet voor hij kiest voor het project van Georges-Louis Bouchez bij Francs Borains in het laatste seizoen pré-corona 2019-2020. De volgende seizoenen kiest Marvin voor een avontuur bij Tourcoing & uiteindelijk bij Saint-Amand om nu een terugkeer te maken op de Belgische velden. Welkom Marvin!



Daarnaast nemen we ook afscheid van 3 spelers. Beginnen doen we met Lorenzo Mauceri die een avontuur kiest bij 3de provincialer FC Dadizele Sport. Na 3 seizoenen bij de Blauwe Uilen was het tijd om andere oorden op te zoeken. Lorenzo scoorde in het shirt van Aalbeke 34 doelpunten in 73 officiële wedstrijden.



Vervolgens verlaten Lomme Beyls & Lucas Vantieghem de 056 Arena. Lomme Beyls keert terug naar Voormezele in 3de provinciale waar het voor hem begon in een eerste elftal. Vorig jaar goed voor 12 selecties werd het voor Lomme iets moeilijker om de competitie aan te gaan en respecteren we dus ook de keuze om terug te keren naar Voormezele. Voor Lucas Vantieghem was het een blitsbezoek aan Aalbeke. Hij kiest om terug naar KFC Marke te gaan in 1ste provinciale.


We wensen iedereen heel veel succes voor het komende seizoen & uiteraard welkom in onze 056 Arena, ons Uilennest wanneer ze willen!


166 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page